admin
Yönetici
Forum IPTV Kuralları
Bu topluluk bilgi paylaşımı içindir. Kayıt olarak aşağıdaki ilkeleri kabul etmiş olursunuz.
Forum IPTV; yayın, oynatıcı, Smart TV, uydu ve yasal dijital platformlar üzerine sohbet edilen bir bilgi alanı. XStream Player ve FluxiTV kullanıcıları burada kurulum, güncelleme ve izleme deneyimini paylaşır. Kibar, net ve yardımcı olun; herkesin okuyabileceği bir arşiv bırakalım.
1. Topluluğun amacı
2. Yasak içerikler
Aşağıdakiler konuya, yanıta, imzaya, profil alanına veya özel mesaja yazılamaz:
3. Konu açarken
4. Üye ilişkileri
5. Reklam, imza ve bağlantı
6. Dolandırıcılık ve şikayet
Sahte satış, kopya site veya para tuzağı görürseniz Dolandırıcı ve Şikayet forumuna, kanıtla birlikte yazın. Suçlama uydurmayın; spekülasyon değil somut bilgi paylaşın. Forum, taraf olmadığı bir ticari uyuşmazlığın tahkim yeri değildir.
7. Moderasyon
8. Hesap ve yaş
Özet: Bilgi paylaş, satış yapma, başkasının hakkına girme, nezaketle yaz. Sorun olursa yönetim buradadır.
İyi yayınlar, iyi sohbetler.
Forum IPTV yönetimi
Bu topluluk bilgi paylaşımı içindir. Kayıt olarak aşağıdaki ilkeleri kabul etmiş olursunuz.
Forum IPTV; yayın, oynatıcı, Smart TV, uydu ve yasal dijital platformlar üzerine sohbet edilen bir bilgi alanı. XStream Player ve FluxiTV kullanıcıları burada kurulum, güncelleme ve izleme deneyimini paylaşır. Kibar, net ve yardımcı olun; herkesin okuyabileceği bir arşiv bırakalım.
1. Topluluğun amacı
- Oynatıcı kurulumu, cihaz ayarı, uydu ve resmi dijital platformlar üzerine bilgi paylaşın.
- Sorun çözümü, rehber ve deneyim yazıları teşvik edilir.
- Forum bir satış vitrini değildir. Abonelik, hesap, kanal listesi veya paket satılmaz.
2. Yasak içerikler
Aşağıdakiler konuya, yanıta, imzaya, profil alanına veya özel mesaja yazılamaz:
- M3U, Xtream / portal hesabı, MAC adresi, combo, crack, key veya benzeri yetkisiz erişim bilgisi
- Netflix, VPN, oyun, filehost ve benzeri ücretli hesap paylaşımı
- Telif hakkı ihlali teşkil eden film, dizi, yayın veya arşiv linki
- Hakaret, tehdit, nefret söylemi, kişisel bilgi ifşası ve rahatsız edici içerik
- Spam, zincir mesaj, sahte duyuru ve kasıtlı yanıltma
3. Konu açarken
- Doğru forumu seçin. Oynatıcı sorunu IPTV Teknik Sorunlar veya İPTV Programları altındadır; uydu işleri Uydu kategorisindedir.
- Başlığı kısa ve anlaşılır yazın. “Yardım”, “acil” veya rastgele karakterler konu başlığı olmaz.
- Aynı soruyu birden fazla yere kopyalamayın. Önce arama yapın; benzer konu varsa oraya yazın.
- Cihaz, uygulama sürümü ve hata metnini ekleyin. “Çalışmıyor” tek başına yeterli değildir.
- Uygun öneki kullanın: DUYURU, REHBER, SSS, KURULUM.
4. Üye ilişkileri
- Karşı görüşe saygı gösterin. Alay, küfür ve kişisel saldırı kabul edilmez.
- Tartışmayı konu dışına taşımayın. Sorun varsa Öneri & İstek & Şikayet veya özel mesaj kullanın.
- Başkasının konusunu doldurmayın; reklam ve alakasız bağlantı yazmayın.
- Yeni üyelere sabırlı olun. Bir gün herkes yeniydi.
5. Reklam, imza ve bağlantı
- İmza ve profil alanına satış, deneme hesabı veya şüpheli kısaltılmış link konmaz.
- Konu dışı tanıtım için yönetimden izin alın.
- FluxiTV ve XStream Player resmi duyuruları yönetim tarafından yayınlanır.
6. Dolandırıcılık ve şikayet
Sahte satış, kopya site veya para tuzağı görürseniz Dolandırıcı ve Şikayet forumuna, kanıtla birlikte yazın. Suçlama uydurmayın; spekülasyon değil somut bilgi paylaşın. Forum, taraf olmadığı bir ticari uyuşmazlığın tahkim yeri değildir.
7. Moderasyon
- Yönetim, kurala uymayan içeriği düzenleyebilir, taşıyabilir veya silebilir.
- Uyarı, süre sınırlı susturma veya kalıcı yasak uygulanabilir.
- Karara itiraz özel mesajladır; herkese açık tartışma konusu yapılmaz.
- Kurallar, sitenin işleyişini korumak için güncellenebilir.
8. Hesap ve yaş
- Kayıt için en az 13 yaşında olmanız gerekir.
- Hesabınızın güvenliği size aittir. Şifrenizi kimseyle paylaşmayın.
- Bir kişi bir hesap kullanır. Hesap satışı ve devri yasaktır.
- Hesabınızı kapatmak isterseniz yönetimle iletişime geçin.
Özet: Bilgi paylaş, satış yapma, başkasının hakkına girme, nezaketle yaz. Sorun olursa yönetim buradadır.
İyi yayınlar, iyi sohbetler.
Forum IPTV yönetimi